Alennettu hinta

 • Coopers olutuute INNKEEPERS...

  Coopers olutuute (INKEEPERS DAUGHTER SPARKLING ALE) Aletyyppinen keskitumman keltainen väri ja vahva humalointi. Jälkimaussa raiupaus bitterimäisyyttä.1,7 Kg;n uutteesta tulee noin reilu 20 litraa maistuvaa noin 3,5 %;n vahvuista olutta.Lisäämällä 1 Kg sokeria tai mallasuutetta saadaan noin 5,5 % vahvuista olutta.Mukana hiiva ja ohje. 

  Myytävänä
  10,00 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0
 • Coopers olutuute (BOOTMAKERS...

  Coopers olutuute (BOOTMAKERS PALE ALE) Vaalea aletyyppinen olutuute jossa vahva humalointi ja bitterimäinen jälkimaku.1.7 Kg;n olutuuttesta tulee reilu 20 litraa n. 3,5 % vahvuista olutta.Lisäämällä 1 Kg sokeria tai mallasuutetta saadaan noin 5,5 % vahvuista olutta.HUOM! parasta ennen päiväys on mennyt.Tuote on silti täysin käyttökelpoinen. Mukana uusi...

  Alennettu hinta!
  10,00 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0
 • Coopers (FAMILY SECRET AMBER ALE)

  Coopers olutuute (FAMILY SECRET AMBER ALE) Tumma vahvasti humaloitu ALE tyyppinen olutuute.1.7 Kg;n olutuutteesta tulkee reilu 20 litraa noin 3,5 % vahvuista olutta. Lisäämällä 1 Kg sokeria tai mallasuutetta saadaan noin 5,5 % vahvuista olutta. Huom. Parasta ennen päiväys on mennyt mutta tuote on täysin käyttökelpoinen.Mukana uusi hiiva.

  Alennettu hinta!
  10,00 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0
 • Coopers olutuute (STOUT)

   Irlantilaisen Guinnesin  tyyppinen tumma pintahiivaolutuute.1,7 Kg;n uutteesta tulee n. reilu 20 litraa maistuvaa n. 3,5 % vahvuista  kotiolutta. Lisäämällä 1 Kg sokeria tai mallasuutetta saadaan noiin 5,5 % vahvuista olutta. HUOM! Rajoitettu erä parasta ennen päiväys mennyt.Tuote on kuitenkin täysin käyttökelpoinen ja mukana toimitetaan uusi hiiva.

  Alennettu hinta!
  10,00 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0
 • Coopers olutuute (LAGER)

  Coopers olutuute (LAGER) Luultavasti maailman eniten myyty olutuute! Vaalea lagertyyppinen olutuute.1,7 Kg;n uuttesta tulee reilu 20 litraa maistuvaa noin 3,5 %;sta olutta.Lisäämällä 1 Kg sokeria tai mallasuutetta saadaan noin 5,5 %; sta olutta.Huom!  parasta ennen päiväys on mennyt. Tuote on kuitenkin täysin käyttökelpoinen. Mukana toimitetaan uusi hiiva.

  Alennettu hinta!
  10,00 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0
 • Aloitussetti oluelle

  Nyt jos koskaan on oikea aika aloittaa oluenteko harrastus ja säästää vuositasolla, jopa satoja euroja kuitenkaan laadusta tinkimättä. Huolella tehty olut "pesee" maussa monet muut vastaavat tuotteet mennentullen.

  Alennettu hinta!
  49,90 €
  Saatavissa
  Lisää koriin
  0/5
  »
  0